265. I pożegnanie.

15:14

Żytni chleb z żurawiną, tuńczykiem, sałatą, papryką, ogórkiem i solą.
Rye bread with cranberries, tuna, lettuce, pepper, cucumber and salt.

You Might Also Like

27 komentarze

  1. Będziemy czekać!
    Powodzenia :*

    OdpowiedzUsuń
  2. W takim razie czekam na powrót :)

    Tuńczyk, pycha :D

    OdpowiedzUsuń
  3. częstuję się pyszną kanapką i cierpliwie na Ciebie czekam! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Uf, myślałam, że żegnasz się na zawsze:(

    Do miłego zobaczenia^^

    OdpowiedzUsuń
  5. w takim razie żądam! żebyś nadrobiła zaległości w tydzień i szybko wracała ;)

    'Biegam i jem" -> skąd ja to znam ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. więc do zobaczenia i miłego nadrabiania, chociaż w sumie to chyba nie może być miłe :P

    OdpowiedzUsuń
  7. Kochana nadrabiaj szybko, bo człowiek nie je śniadań bez Twoich pomysłów!!

    OdpowiedzUsuń
  8. Oby za tydzień! Będe tęsknić! ;D

    OdpowiedzUsuń
  9. O, widzę że czas na odpowiedzi jeszcze się znalazł.
    Ale w takim razie powodzenia życzę i oby zajęcło ci to jednak tydzień, a nie dwa ;p

    OdpowiedzUsuń
  10. czekamy!
    mój ulubiony chleb :3

    OdpowiedzUsuń
  11. trzymaj się dzielnie, nadrabiaj szybko i wracaj:) czekamy:)!

    OdpowiedzUsuń
  12. a ja dzisiaj jadłam chlebek z pastą z makreli! :)

    OdpowiedzUsuń
  13. czekam z niecierpliwością ;*

    OdpowiedzUsuń
  14. pyszne kanapusie i wracaj szybko!

    OdpowiedzUsuń
  15. Uwielbiam tuńczyka:) Dasz radę i wrócisz do nas szybko;)

    OdpowiedzUsuń
  16. Oj, ja też! :) Mogłabym ciągle jeść makaron. Powodzenia w nadrabianiu zaległości!

    OdpowiedzUsuń
  17. żeby nadrabiać nie trzeba rezygnować z reszty ;)

    OdpowiedzUsuń

Popular Posts

Like us on Facebook

Translate

Follow Us

Flickr Images

Subscribe