533. Domowe Pierogi z jagodami.

16:16

Nie trać nig­dy cier­pli­wości; to jest os­tatni klucz, który ot­wiera drzwi. 

Drożdżowe pierogi z jagodami, śmietaną i cukrem.
Yeast dumplings with blueberries, cream and sugar.

You Might Also Like

9 komentarze

  1. drożdżowe pierogi przebijajaą wszystko! <3
    i to jeszcze ze śmietaną i cukrem *-*

    OdpowiedzUsuń
  2. też planowalam zrobic pierogi z jagód, ale niestety skończyło się na placku i domowym dżemie... i jagód koniec :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo ciekawy wpis. :)))

    Pozdrawiam

    nutkaciszy.blogspot.com
    truskawkowa-fiesta.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Mi się bardzo podoba nowy wygląd i pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Na początku pomyślałam, że tam z brzegu jest górka cukru wielkością przewyższająca pierogi. A to dla mnie zdecydowanie zbyt dużo, bo ja w sumie to chętnie bym zjadła takie pierogi bez jego dodatku ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Dużo takich drożdżowych pierogów ostatnio pojawiło się w blogosferze. Twoja wersja również apetyczna :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Moda? Przecież mówiłaś, że się nią nie interesujesz...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie zrozumiałeś/aś mnie ;). Nie, to fakt, nie interesuję się. Jak kiedyś dodam to zrozumiesz o co mi chodziło ;)

      Usuń

Popular Posts

Like us on Facebook

Translate

Follow Us

Flickr Images

Subscribe